Rouwdrukwerk online

Bekijk de APP
4 uur printservice op 80 locaties in Nederland

log hier in met uw ROL account:

account aanmaken   |   wachtwoord vergeten?

Technische vragen

Wat moet ik doen als de site/of mijn computer vastloopt?
Sluit uw (uw browser of computer) af en log opnieuw in. Het door u gemaakte werk is opgeslagen in uw persoonlijke bibliotheek zodat u verder kunt waar u gebleven was.

Is het noodzakelijk om een grafische achtergrond te hebben om via deze applicatie een rouwbrief te maken?
Nee, de applicatie van Rouwdrukwerkonline is zo ontworpen dat iedereen op een simpele manier een rouwbrief of rouwkaart kan maken. Vooral de basisbestanden zoals afgebeeld in de Catalogus, zijn erg eenvoudig om van uw eigen tekst en/of afbeelding te voorzien. Als u als uitvaartondernemer wat vaker werkt met deze applicatie, zult u snel ook uw eigen bibliotheek van geslaagde ontwerpen bezitten. Daarnaast kunnen wij altijd een workshop in uw bedrijf geven.

Kan ik printwerk bestellen met een andere rillijn of helemaal zonder?
Nee, via de App kunt u alleen drukwerk met de aangegeven specificaties bestellen. Wel kunnen wij maatwerk verzorgen via: maatwerk@rouwdrukwerkonline.nl


Is het mogelijk als uitvaartondernemer Rouwdrukwerkonline.nl te koppelen met mijn website zodat mijn klanten kunnen zien dat ik werk met Rouwdrukwerkonline.nl?
Wij juichen het alleen maar toe dat u www.rouwdrukwerkonline.nl wilt doorlinken zodat de consument op de hoogte is dat ook u werkt met Rouwdrukwerkonline. Indien gewenst sturen wij u een bestand dat u als button op uw website kunt plaatsen.


Lettertypes & afbeeldingen

Is het mogelijk om TABS te gebruiken.
Met het systeem van Rouwdrukwerk Online is het niet mogelijk om TABS te gebruiken. Verplaatsen van tekst is alleen mogelijk via de spatiebalk.

Als uitvaartondernemer werk ik met een aantal lettertypes die niet in uw collectie lettertypen staan. Is het mogelijk om mijn lettertypes in uw applicatie op te nemen?

Indien uw voorkeur uitgaat naar andere lettertypes dan in onze applicatie staan dan raden wij u aan dit te melden via info@rouwdrukwerkonline.nl

Kan ik als uitvaartondernemer ook een verzoek indienen om andere afbeeldingen en symbolen in het assortiment van Rouwdrukwerkonline.nl op te laten nemen?
Ook hier geldt dat u een verzoek in kunt indienen via info@rouwdrukwerkonline.nl


Maatwerk

Wat wordt er gerekend voor maatwerk?
Voor maatwerk wordt vooraf altijd een offerte gemaakt.

Kunt u ook complete liturgieboekjes leveren?
Dit behoort tot de mogelijkheden van ons maatwerk. U kunt hiervoor het beste contact opnemen met maatwerk@rouwdrukwerkonline.nl of bellen naar (0486) 43 67 56 of (06) 51 74 77 53.

Kunt u ook andere vormen aan herinneringsdrukwerk leveren, bijvoorbeeld een boekenlegger?
In principe kunnen wij elke vorm bedenken en leveren. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met Rouwdrukwerkonline via maatwerk@rouwdrukwerkonline.nl of (0486) 43 67 56.

Kan ik ook een canvasdoek bestellen met daarop de gekozen afbeelding die ik ook gebruik voor mijn rouwkaart?
Het is zeker mogelijk om een canvasdoek te bestellen met een van de afbeeldingen uit onze collectie. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met Rouwdrukwerkonline via maatwerk@rouwdrukwerkonline.nl of (0486) 43 67 56.


Weekend

Als ik op zaterdag of zondag rouwdrukwerk wil bestellen, waar kan ik dan terecht?
Op dit moment zijn enkele vestigingen beschikbaar voor weekenddienst, sommige op zaterdag, andere ook op zondag. In het bestelproces krijgt u automatisch een actueel overzicht en aanwijzingen. U dient altijd vooraf te bellen voor overleg over de mogelijkheden op dat moment. In de applicatie kunt u dat tijdens uw bestelling aangeven, of kiezen voor afhalen bij elke vestiging op maandagochtend. Voor meer informatie belt u ons (0486) 43 67 56.
 

Enveloppen

Waar kan ik terecht voor (extra) enveloppen?
Uitvaartondernemers kunnen op de Startpagina Enveloppen per doos bestellen en afhalen bij een vestiging in de buurt, danwel laten opsturen vanuit een willekeurige vestiging.

Hoe snel kan ik mijn bestelde enveloppen ontvangen?
Enveloppen per doos hebben doorgaans een levertijd van 2-3 werkdagen.
Indien u de enveloppen sneller nodig heeft, neem dan contact op met de vestiging om te informeren of er voldoende voorraad is om u van dienst te zijn.


Hulpdesk

Voor welke vragen kan ik telefonisch contact opnemen?
U kunt voor al uw vragen telefonisch contact opnemen.


Workshops/groepspresentaties

Ik wil graag een groepspresentatie/workshop in mijn bedrijf/opleiding.
Wat zijn de kosten hiervoor?

Wij beschouwen een presentatie/workshop als een service. Er zijn voor u geen kosten aan verbonden. U kunt hiervoor telefonisch (06) 51 74 77 53 of per e-mail info@rouwdrukwerkonline.nl contact met ons opnemen. 


Bestellingen bij MultiCopy

Bij aflevering bleek een fout in de tekst te zitten.
Wie is er daarvoor aansprakelijk?

Tenzij er technisch iets verkeerd is gegaan, is de gebruiker van de applicatie altijd zelf verantwoordelijk voor de tekst. Kijkt u dus vooral heel secuur uw proeven na.

Na bestelling bleek mijn bestelling niet klaar te liggen bij het printpunt.
Wat nu?

Wij garanderen dat uw printwerk binnen maximaal 4 uur gereed is. Als u dat heeft aangevinkt bij uw bestelling, krijgt u daarvan een bericht per SMS. Als er in dat proces iets fout is gegaan, zal de vestiging alles doen om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Na een geleverde bestelling bleek ik meer exemplaren nodig te hebben.
Hoe regel ik dat?

De vestiging beschikt over uw PDF en zal zo snel als mogelijk extra prints maken. De administratieve afhandeling daarvan gebeurt achteraf op rekening.

Kan de bestelling ook opgestuurd worden?
Ja dat kan. U kunt dat aangeven als u de bestelling bij uw geselecteerde printpunt plaatst. Zij versturen deze bestelling en brengen de verzendkosten in rekening. Deze wordt bij uw bestelling direct verrekend. U krijgt een gespecificeerd overzicht te zien.

Als ik voor 13.00 uur bestel en het drukwerk binnen 4 uur klaar ligt om afgehaald te worden: betekent dit dan als ik om 10.00 uur een bestelling plaats dat mijn drukwerk om 14.00 uur klaar ligt?
Dit is correct. U moet dus 4 uur rekenen nadat u akkoord hebt gegeven en uw bestelling heeft geplaatst. In uw e-mail bevestiging staat de tijd vermeld dat uw drukwerk gereed is en u kunt kiezen voor een SMS-alert bij bestelling.


Bestellingen algemeen

Indien ik mijn bestelling wil annuleren is dit dan mogelijk?
Indien u een bestelling van printwerk wilt annuleren, neemt u het best meteen contact op met Rouwdrukwerk Online. Als annulering dan nog mogelijk is melden wij de order af en plaatsen een creditering.  Bestellingen (van uitvaartondernemers) van Enveloppen per doos en een PDF voor zelf printen/drukken, kunnen niet worden geannuleerd.

Als consument heb ik een Uitvaartverzekering. Ik wil graag dat mijn rouwdrukwerk met dit systeem gemaakt gaat worden. Is het dan mogelijk dat dit via mijn uitvaartverzorger gebeurt?
Iedere uitvaartverzorger kan via www.rouwdrukwerkonline.nl rouwdrukwerk maken en bestellen, of u nu verzekerd bent via een uitvaartverzekering of niet. Hoe uw uitvaartverzekering daar mee omgaat, is afhankelijk van de details van uw verzekering. Informeer vooraf bij uw verzekering en uw uitvaartverzorger.


Externe fotografen, illustratoren, kunstenaars en ontwerpers

Ik ben een fotograaf/illustrator/kunstenaar/ontwerper en wil graag werk voordragen. Wat zijn de voorwaarden van Rouwdrukwerkonline?
Indien u passend materiaal heeft waarvan u denkt dat dit een meerwaarde kan zijn voor Rouwdrukwerkonline dan kunt u het beste contact opnemen met  info@rouwdrukwerkonline.nl

 


Voorbeeldteksten

Waar kan ik voorbeeldteksten vinden?
Onder het kopje NUTTIGE LINKS vindt u www-adressen waar u specifiek tekstvoorbeelden kunt vinden. Op www.uitvaartinfotheek.nl vindt u heel veel teksten die u als voorbeeld kunt gaan gebruiken.


Prijzen

Waar kan ik de prijzen vinden?
Om transparantie te behouden heeft Rouwdrukwerkonline alle prijzen zichtbaar gemaakt voor de consument. Onder elk product in de applicatie staat een info-icoontje. Als u hier op klikt ziet u naast de productinformatie ook de prijzen.

Dit zijn de consumentenprijzen die gelden als een consument zelf het drukwerk maakt, bestelt en afhaalt.

info@rouwdrukwerkonline.nl

© 2011 rouwdrukwerk online | verantwoordelijkheid