Rouwdrukwerk online

Bekijk de APP
4 uur printservice op 80 locaties in Nederland

log hier in met uw ROL account:

account aanmaken   |   wachtwoord vergeten?

 

Als nabestaanden kunt u er voor kiezen om zelfstandig door middel van deze applicatie uw rouwbrief / -kaart samen te stellen. Meerdere redenen zijn denkbaar om zelf uw rouwdrukwerk te maken, te bestellen en te versturen.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om het rouwdrukwerk door de uitvaartondernemer te laten verzorgen. Indien de betreffende uitvaartonderneming niet bij ons staat ingeschreven beschikt hij over de mogelijkheid om per direct een inlogcode aan te vragen. Hiermee kan hij u op een professionele manier begeleiden en ondersteuning bieden.

Rouwdrukwerk | Online biedt u die mogelijkheden. U hoeft slechts over een breedband internetverbinding en enige computerervaring te beschikken. 

Zo werkt het
Nadat u bent ingelogd met uw e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord, kunt u alle drukwerk vormgeven met onze of met uw eigen afbeelding(en) en teksten. Wij raden u aan om eerst de rouwbrief / kaart te maken en te bestellen, omdat die snel moet worden verstuurd. In de meeste gevallen nog dezelfde dag.

Uw werk wordt automatisch regelmatig in het systeem opgeslagen en is alleen bereikbaar voor u. Veilig, als uw computer onverwacht hapert of de internetverbinding wegvalt. Als u daarna opnieuw inlogt, kunt u doorgaan waar u gebleven was. In principe kunt u al voortijdig een brief of kaart ontwerpen, opslaan in uw bibliotheek en in een later stadium er weer mee verder gaan.

U kunt een proef (als PDF) ontvangen per e-mail en naar meerdere adressen sturen. Na het versturen van de rouwbrief / kaart, is er voldoende tijd om andere producten, zoals herinneringskaarten en omslagen voor een programma(boekje), te maken.

Op de bestelpagina kunt u uw printwerk, met bijpassende enveloppen, bestellen en afrekenen met iDeal. Als u vóór 13.00 uur bestelt, kunt u binnen maximaal 4 uur bij één van de circa 150 printpunten in Nederland uw drukwerk afhalen. Bestellingen na 13.00 uur in overleg en anders de volgende ochtend afhalen. Als u wilt, krijgt u een sms-bericht indien uw bestelling klaar ligt. U ontvangt uw factuur per e-mail.

Helaas kan het voorkomen dat een betaling via iDEAL niet lukt zodat uw bestelling niet kan doorgaan. In dat geval raden wij u aan om direct contact op te nemen met Rouwdrukwerk Online. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0486 436756. Wij zorgen er voor dat uw bestelling gewoon door kan gaan. In plaats van directe betaling  ontvangt u van ons een factuur.

Prijzen
Bij alle producten wordt de particuliere verkoopprijs inclusief 21% BTW en exclusief envelop vermeld. Dit is een gemiddelde prijs, gebaseerd op een oplage van 100 stuks en een standaard afbeelding. Bij een lagere oplage is de prijs per stuk hoger en lager bij een hogere oplage.

Deze prijs is alleen van toepassing als u zelf, zonder tussenkomst van een uitvaartondernemer, het printwerk maakt, bestelt en ophaalt!   Let op, de prijzen voor levering de volgende dag zijn aanzienlijk verlaagd.  Vraag een complete prijslijst aan op: info@rouwdrukwerkonline.nl

De voordelen van Rouwdrukwerk | Online

Alle vrijheid in het kiezen van formaat, vorm, kleur, afbeeldingen, symbolen en teksten. Ook eigen digitale afbeeldingen zijn in te voegen.

TABS
Met het systeem van Rouwdrukwerk Online is het niet mogelijk om TABS te gebruiken. Verplaatsen van tekst is alleen mogelijk via de spatiebalk.

Enorme bibliotheek met unieke ontwerpen, foto's, symbolen en illustraties in hoge kwaliteit en eenvoudig te bewerken.

Zeer eenvoudig en veilig systeem waarmee u snel mooi drukwerk kunt maken, geheel naar eigen inzicht. Uw werk wordt na elke handeling opgeslagen in uw eigen bibliotheek.

Mooie, stevige, roomwitte en milieuvriendelijke kwaliteit papier.

Binnen vier uur afhalen Vóór 13.00 uur besteld is uw printwerk binnen 4 uur af te halen bij één van de circa 150 printpunten in Nederland.

Bestellingen na 13.00 uur in overleg en anders de volgende ochtend afhalen.

 

 

 

 

© 2011 rouwdrukwerk online | verantwoordelijkheid