Rouwdrukwerk online

Bekijk de APP
4 uur printservice op 80 locaties in Nederland

log hier in met uw ROL account:

account aanmaken   |   wachtwoord vergeten?

 

Nadat u bent ingelogd in de drukwerk APP, kunt u uw rouwdrukwerk gaan maken. Wij raden u aan om eerst de rouwbrief / kaart helemaal klaar te maken en te bestellen, omdat die zo snel mogelijk moet worden verstuurd. Daarna is er wat meer tijd om andere producten te maken, zoals omslagen voor het programma en een herinneringskaartje.


De APP is zeer gebruiksvriendelijk en vraagt alleen om het maken van een paar keuzes. TABS:Met het systeem van Rouwdrukwerk Online is het niet mogelijk om TABS te gebruiken. Verplaatsen van tekst is alleen mogelijk via de spatiebalk.

Tijdens het proces wordt uw ontwerp zeer regelmatig opgeslagen in uw eigen bibliotheek. Als het om wat voor reden dan ook noodzakelijk is om opnieuw in te loggen, kunt u in Uw bibliotheek uw ontwerp meteen weer openen en verder afmaken! Het is ook mogelijk dat u uw ontwerp aan ons stuurt ter controle. Neem hiervoor contact met ons op via T 0486 436756. Wij zullen hier overheen kijken en u eventueel voorzien van advies. U heeft geen recht van spreken als er alsnog een fout insluipt want u bent en blijft zelf verantwoordelijk voor spelfouten.

Als u helemaal tevreden bent kunt u het printwerk bestellen. Daarbij kunt u de enveloppen bestellen en een printpunt bij u in de buurt selecteren, waar u uw bestelling na maximaal 4 uur kunt ophalen (vóór 13.00 uur besteld is dezelfde dag vóór 17.00 uur gereed. Bestellingen na 13.00 uur in overleg en anders de volgende ochtend afhalen).

Hieronder kunt u diverse informatie in PDF vorm downloaden en verschillende instructiefilms bekijken.

 

Instructiefilms

Klik op een van de video plaatjes om de video te bekijken. De video opent in een nieuw venster, u kunt binnen dit venster tegelijkertijd in de APP meekijken.

Introductie

Nieuw ontwerp
opzetten

Werken met basisbestanden

 

 

Downloads

Catalogus PDF

Onze catalogus in PDF formaat met informatie en voorbeelden.

Bekijk

 

 

Templates

Word-templates voor alle vormen en stramienen.


Bekijk

Prijslijst

Actuele prijslijst voor consumenten in PDF formaat.


Bekijk

 

© 2011 rouwdrukwerk online | verantwoordelijkheid